VOINTA de VIATA

marți, 21 iunie 2011
De curand, intr-una din zile, mama ei mi-a spus ca a fost la operatie in Bucuresti, ca sa-i scoata "cateter"-ul, ce-i asigura o perfuzare mai usoara (este o alternativa multa mai buna la "branula"), dar a facut infectie in spital - Septicemie. Tot cu 'ocazia' asta a facut si noduli la plamani si lichid la inima. Doctorii i-au spus: "mai mult de o saptamana... trupul ei nu va mai rezista". Uite c-au trecut mai multe saptamani, luni, azi-maine ani, iar FLORENTINA INCA LUPTA.
N-are cum sa nu te "trezeasca" putin, o astfel de experienta de om. Domnisoara aceasta are mai multa vointa de a trai, decat au cei mai multi dintre noi, si poate o vointa cat a multora la un loc. VREA sa se faca bine si sa-si vada familia fericita si satisfacuta c-au luptat si ei, la randul lor, pentru CEVA, pentru EA.
Sa le multumeasca, ca n-au parasit-o, sau ca n-au incetat sa spere pentru ea. Si sa nu uite cu totii sa CREADA.
Ideea acestei postari e aceea de a incerca de-a Va aduce la cunostiinta si acest caz, iar in acelasi timp sa indrazneasca sa ceara ajutorul Dumneavoastra. Fiecare, in felul lui (financiar, sau prin diverse mici sau mai mari actiuni), sa-i crestem sansele Florentinei de-a se intoarce acasa macar intr-o stare mai buna decat ieri, mai putin bolnava decat in prezent, sau poate chiar relativ sanatoasa, aproape de cum a fost odata. O simpla speranta?
Cred ca n-am mai intalnit pe cineva cu ATATA doza de speranta, si VOINTA de VIATA.
Unii ar trece peste aceste randuri, fara ca sa mai priveasca inapoi.
Paradoxul cel mai framantator, este ca unii isi dau viata fara a starui pe ganduri, pentru stupizenii fara valoare adevarata, pentru probleme minore, pentru neintelegeri in familie, sau placeri efemere, sau din scurta nebunie de a "rezolva" ceva...
Pe cand unii, N-AU CE SA MAI DEA, sa aiba putin mai multe zile, in viata...
 

A.S. (numele meu nu e important)

Facebook/SoareleFlorentinei

www.AjutatioPeFlorentina.blogspot.com


1 comentarii:

Natasha Kale spunea...

Observe newest web marketing trends. Buy YouTube subscribers and Compete your competitors. buy youtube subs

Trimiteți un comentariu