APEL URGENT

marți, 27 aprilie 2010
Vă rugăm din SUFLET să o ajutaţi pe Florentina!
În curând s-ar putea să aibă nevoie de o nouă operaţie, pentru a îndepărta tumoarea care nu-i dă (încă) pace. Apelul nostru la Dumneavoastră, este să (mai) încercăm, pe cât posibil (individual sau organizat), să mai întidem o mână de ajutor şi astăzi, când citiţi mesajul!
Bunul Dumnezeu, este sus şi nu vă va trece neobservat şi cele mai mici eforturi pentru a o mai susţine şi pe Florentina, acum în aceste vremuri tulburi.

Săptămâna ce urmează are nevoie de RMN (Imagistica prin rezonanta magnetica - este un test care se foloseşte de un câmp magnetic şi de pulsuri de radiofrecvenţă pentru vizualizarea imaginii diferitelor organe şi ţesuturi ale corpului omenesc, ajutând chiar la identificare tumorilor şi marimea lor, şi nu numai), înainte de-a se stabili dacă este nevoie de operaţie (acum), sau doar de radioterapie, deci dacă a mai evolutat iarăşi tumoarea.
RMN-ul costă familia Dima, cel puţin, 19 milioane (lei vechi), sau 1900 ron.
VĂ RUGĂM, PE CÂT POSIBIL, SĂ O AJUTĂM ÎN CONTINUARE.
Apreciem şi ajutorul acelora care l-au dat şi în trecut - fie prin mici organizări de strângere de fonduri, anunţuri pe internet şi în ziare, lipirea de afişe pe străzi, sau pur şimplu o fugă până la bancă, şi multe altele -, şi îi rugăm să ne înţeleagă si în prezent, şi apreciem orice puţin din puţinul fiecăruia - cât a hotărât fiecare în inima sa, de-a ajuta.

VĂ MULŢUMIM DIN SUFLET ŞI VA DORIM MULTĂ SĂNĂTATE!

1 comentarii:

Satish warthe spunea...

No longer longing to get well known right now. Buy Facebook Followers as a strategy to increase popularity and acceptance on the internet in a small duration. buying facebook followers

Trimiteți un comentariu