Dupa Soare... Vine Ploaie

miercuri, 17 martie 2010
...si vesti proaste.

Cum anuntam acum ceva timp, cum ca Florentina a primit banii necesari sa ajunga in Turcia pentru a mai incerca sa dea o lovitura bolii - de care sufera de atata timp -, boala a recidivat din nou, de curand. Ea se afla internata la Fundeni, Bucuresti, impreuna cu mama ei, unde a reinceput alta tura de chimioterapie.
Le multumim tutor care au mai ajutat-o inainte de recidiva, si inca o mai ajuta, si ii rugam sa inteleaga: Florentina a mai pierdut o lupta, DAR NU SI RAZBOIUL ACESTA!
Mii de multumiri si inca o rugaminte solemna care va indeamna pe dumneavoastra, cititorule, sa mai credeti, impreuna cu Florentina si familia ei, la aceasta victorie care fara Tatal ceresc, si dumneavoastra, nu va fi posibila!

Va rugam sa ne mai ajutati inca odata sa raspandim acest mesaj, si poate chiar sa incercam sa facem ceva mai mult de atat! Va rugam ajutati-ne sa o sustinem in continuare pe Florentina!

VA INVINGE SI BOALA O VA INFRANGE!

E lupta noastra!

Si va dorim MULTA SANATATE TUTUROR care cititi acest mesaj, si va multumim pentru timpul dumneavoastra!

Pe cat mai curand, cu vesti bune!

P.S. Va vom tine in actualitate, cu starea Florentinei. Intre timp, banii sunt foarte bine bineveniti, fiindca lupta Florentinei nu a ajuns (inca) la un sfarsit, favorabil ei. Datoriile familiei Dima, sunt deasemenea, de ne-neglijat. Deasemenea, daca puteti transmite mesajul nostru mai departe, si asta s-ar putea s-o ajute, cu siguranta! Sa nu inchidem ochii, la ce vedem in jur... Sa nu uitam sa ramanem Oameni (printre) pentru Oameni!

1 comentarii:

Linda Cochran spunea...

Are you presently searching for ways to get level of popularity instantly? You only need to Buy Facebook Followers to become well-known on internet. buying facebook followers

Trimiteți un comentariu