Cautam Voluntari

sâmbătă, 25 iulie 2009
Ajută-ne să facem cunoscută povestea lui Florentina!
Intră în echipa noastră!

Cu cât află mai mulţi oameni povestea lui Florentina, cu atât şansele ei de salvare cresc. Cu cât vom strânge mai repede banii necesari (tratamentelor, în primul rând), cu atât Florentina e mai aproape de o "viaţă normală", precum îşi doreşte de prea mulţi ani!

Promovează online povestea Florentinei

- Pune linkul saitului Florentinei pe blogul tău, cu link la http://www.ajutatiopeflorentina.blogspot.com/

- Scrie povestea lui Florentina pe forumuri, sau saiturile ziarelor, etc.

- Trimite-le prietenilor povestea. NU face spam! Trimite doar celor apropiaţi.

Alte metode:

- Transmite-le mesajul cât mai multor persoane, verbal sau în scris.

- Cât timp îţi poate lua să-i strângi pe bunii tăi prieteni, şi să vă folosiţi imaginaţia, pentru a găsi atâtea metode de-ai ajuta pe alţii? Lucraţi? Studiaţi? Se pot face cutii cu donaţii, pe care să le duceţi la serviciu sau la şcoală, ca oamenii să doneze şi acolo. Sau, uite, chiar să vă strângeţi, să luaţi cutiile în propriile mâini, şi să mergeţi cu ele prin oraş, permiţând oamenilor să doneze rapid, şi cât doresc.

- Se pot face afişe, deasemenea, pe care să le lipiţi prin oraşul vostru (la şcoală, servici, guri de metrou, scara blocului, stâlpi, staţii de autobuz, etc.). Nu folosiţi aracet, pentru că lasă urme pe ziduri. Este suficientă o rolă de scoci lat.

Ş.a.m.d.

Haideţi, să NU închidem ochii la ce vedem în jurul nostru!

Vă Mulţumim şi vă dorim Multă Sănătate, atât celor care au ajutat, şi şi celor care au făcut-o mai puţin!

 P.S. A fi "voluntar" nu înseamnă decât, în primul rând, să fii Om de Omenie, şi să încerci să ajuţi şi pe alţii, CUM POŢI, când poţi. Atâta tot. E simplu, nu? Când se vrea cu adevărat!Campanii pentru strângerea de fonduri, până acum:
  • "Temerarii", "Little People", Cluj-Napoca.
În zilele de 16 şi 17 mai 2009 a avut loc o campanie de strângere de fonduri la Cluj-Napoca, în Iulius Mall. Ei sperau să strângă 5.000 de euro. Oare au reuşit?
Actualizare:  S-au strâns 5.700 RON, şi erau deja depuşi în contul Florentinei, la data respectivă.Mulţumim tuturor, implicaţi în campaniile iniţiate!


P.S. Va vom tine in actualitate, cu situatia Florentinei. Intre timp, banii sunt foarte bine bineveniti, fiindca lupta Florentinei nu a ajuns (inca) la un sfarsit, favorabil ei. De asemenea, daca puteti transmite mesajul nostru mai departe, si asta s-ar putea s-o ajute, cu siguranta! Sa nu inchidem ochii, la ce vedem in jur... Sa nu uitam sa ramanem Oameni (printre) pentru Oameni!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu